Blog

Kurczak sielski

Kurczak sielski

Kurczak Sielski z chowu bez antybiotyków to nie jest zwykły kurczak! Kurczak Sielski z chowu bez antybiotyków to autorski projekt zespołu SuperDrob SA, którego ambicją jest wprowadzanie coraz lepszych, zdrowych, naturalnych produktów bez zbędnych składników. Kurczak Sielski to oferta skierowana do najbardziej wymagających konsumentów. Najlepszy produkt 2019 – wybór konsumentów Złota Perła 2019 – Linia Kurczaka Sielskiego Kurczak Sielski oprócz bardzo ważnych walorów produkcyjnych, przekonuje szefów…

Więcej

Midnight Kitchen Talks: Robert Wojnarowski

Szef kuchni w restauracji N31. Specjalizuje się w kuchni nowoczesnej. Lubi zaskakiwać. Ukończył szkołę kulinarną w Bangkoku – Culineur z certyfikatem na kuchnię azjatycką. Uczestnik wielu konkursów kulinarnych. Brał również udział w 2. edycji popularnego programu telewizyjnego Top Chef. Olga Zalecka: Od kiedy zajmujesz się gotowaniem? Robert Wojnarowski: W zasadzie od dziecka. Mama ma wykształcenie gastronomiczne, dużo gotowała, a ja znaczną cześć czasu spędzałem u jej boku. OZ:…

Więcej

Warsztaty smaku

Gotuj pod okiem Mistrzów Marka Bosch od ponad stu lat jest symbolem najwyższej jakości i niezawodności. Dbamy o wyjątkową funkcjonalność i perfekcję każdego detalu. Innowacje technologiczne, które stosujemy w naszych urządzeniach, są stale badane i poddawane testom, dzięki czemu możemy być pewni, że nasze produkty spełniają oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Serdecznie zapraszam na moje warsztaty Warsztaty prowadzone są w małych kameralnych grupach do 12 osób co zapewnia odpowiednie zajęcie się…

Więcej